Stjernetegnet ditt avslører: Dette er det mest skitne du er villig til å gjøre under sex

09/03/2017 13:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvor kinky er du i sengen? Det forteller stjernetegnet ditt.

Har du ofte gått og lurt på om sjefen din i virkeligheten liker smekk og røde rompeballer? Om naboen din liker rollespil, pisk og lær, eller om venninnen din i skjul drømmer om å selge kroppen sin?

Svarene gjemmer seg stjernetegnene. Hvis man da tror på den slags.

I følge Elitedaily så har hvert stjernetegn nemlig en rekke skjulte og skitne tilbøyeligheter som vi kanskje holder hemmelig for alle andre, men som ligger og lurer rett under overflaten.

Av samme grunn kan du her få svaret på hva kollegaen din, partneren, moren - eller du selv - i all hemmelighet er villige til å teste i senga.

Foto: Shutterstock

Væren – sadistise kontrollfreak
Væren er av natur en kontrollfreak i senga - spesielt den kvinnelige væren. Og her handler det ikke bare om å være øverst. Væren går nemlig ikke av veien for både å binne, pirre og pine partneren sin. Væren er simpelthen klar til å legge mannens kuler i en bjørnesaks for å oppnå en følelse av makt og underdanighet fra elskeren sin. Vil du tilfredsstille en vær? Så foreslå litt frekk SM.

Foto: Shutterstock

Tyren – motsetninger som pirrer
Tyren er på overflaten en både pen og renslig person som setter pris på luksus. Men ofte er det de tingene som frastøter oss, som vi i det skjulte tenner mest påi senga. Derfor lider mange tyrer av saliromani (seksuell opphisselse ved kroppssekreter som spytt, urin og avføring). Det betyr at tyren ikke er redd for å utforske aspelter ved kroppen som andre aldri kunne tenke seg å eksperimentere med. Kanskje det er interessant med en golden shower eller litt skitten sex?

Foto: Shutterstock

Tvillingen – tøysete med dingser
Tvillingen er kanskje ikke det mest kinky stjernetegnet, men til gjengjeld har den kreative tvillingen en tendens til å inkludere alskens verktøy, hjelpemidler, dingser og leketøy i senga. Det gir nemlig tvillingen en nødvendig mulighet for både å få en seksuell opplevelse, og samtidig gjøre seg erotiske erfaringer.  Forøvrig er tvillingen fremragende til å multitaske, og derfor er det opplagt for dette stjernetegnet å inkludere leker i akten. Pisk, kors, kaniner og kjempedildoer er greia!

Foto: Shutterstock

Krepsen – incest-rollespil
Ja bevares - det høres både forbudt og veldig veldig feil ut, men ikke desto mindre kan krepsen godt finne på å ha en kinky stemor-fantasi eller lumske tanker om en imaginær storebror. Det er nettopp det forbudte som er tiltalende for krepsen, og så lenge det bare er fantasier og rollespill, så er denne tabubelagte fantasien noe som for alvor kan rocke sengen på krepsens soverom.

Foto: Shutterstock

Løven – privat pornostjerne
Akkurat som i naturen ønsker løven å sole seg i oppmerksomhet, og derfor funker det best for løven hvis partneren er underdanig. Løven vil helst være i sentrum i senga, og derfor passer det også perfekt for å fyre opp i samlivet ved å lage kinky filmer med partneren sin. På den måten er man i fokus, og en stjerne i sin helt egen nakenfilm. Løven er heller ikke redd for å ta nakenbilder av seg selv, som også gladelig deles it. Men spør alltid løven om lov først - eller blir du spist.

Foto: Shutterstock

Jomfruen – straff meg, takk
Jomfruen er vesentligt mer seksuelt begeistret enn den har rykte for å være, men det gjemmer seg stadog vekk et forbehold når du får lokket en jomfru i senga. Vedkommende kan nemlig være litt snerpete - spesielt overfor seg selv. Hvis en jomfru for eksempel nyter seg 'for mye', vil den ofte holde igjen eller 'straffe' seg selv. Enten ved å la partneren sin bestemme helt, eller kanskje ved å la partneren ha sex med en annen.

Foto: Shutterstock

Vekten – evig forspill 
Vekten liker ikke hard og kontant sex. Til gjengjeld elsker den å kle seg ut, utleve fantasier, pirre partneren og generelt kaste seg ut i forspill som varer i timesvis. For vekten kan forspill være like viktig som sex, hvis du har tatt den riktige hatten på, eller treffer helt riktig forspill-fantasi. Vekten er nemlig veldig opp av de små tingene, og deres seksuelle fantasier er derfor veldig ofte svært detaljerte. Dermed elsker vekten å lukke seg inn i partnerens erotiske eventyrverden, som ikke nødvendigvis inkluderer klassisk samleie. 

Foto: Shutterstock

Skorpionen – dommedagsligget
Hvis du tar med en skorpion hjem på madrassen, så kan du rolig forberede deg på å få en opplevelse ut over det vanlige. For hvis en skorpion først slipper sin indre skorpion løs, så gjemmer de nemlig ofte på et realt sexmonster, som er klar til at ligge med deg rett over. Å ha sex med en fullblodsskorpion føles som å være lenket til en vulkan som er like ved å ha et utbrudd. Når skorpionen først kaster hemningene, så er det ingen kjære mor. Du kan både risikere å bli påført smerte, nytelse, stygge ord og underlagt vanvittige fantasier. Husk derfor alltid å ha et stopp-ord klart hvis du gir deg i kast med en skorpion.

Foto: Shutterstock

Skytten – jo flere partnere jo bedre
Hvis det var opp til skytten, så ville flere partnere i senga bare gjøre sexen enda morsommere. For skytten handler mye om jakten frem til sex, så når den endelig har fått deg med hjem, så er den allerede i gang med å se frem til neste erobring. Derfor er skytten umettelig, og lar seg gjerne underholde av flere partnere samtidig. Skytten nyter også gjerne oppmerksomhet fra flere partnere som alle ønske dens gunst ute på byen. Derfor vil skytten også gjerne videreføre denne følelsen av ettertraktethet til senga.

Foto: Shutterstock

Steinbukken – en maktkåt bukk
Steinbukken elsker å dominere i senga og styre slagets gang. Den går ikke av veien for å inkludere verken leker eller avstraffelse i dobbeltsengen for å oppnå følelsen av total kontroll og nytelse. Derfor kan steinbukken (med trykk på bukk) være en seksuell virvelvind i sengen, og dette gelder både for kvinner og menn. Den er kreativ i sine perverse tendenser og kan finde på nesten alt for å dominere partneren og kjenne følelsen av makt.

Foto: Shutterstock

Vandmanden – en seksuell oppfinner
Vannmenn er nysgjerrige av natur - også i senga. De liker å finne opp, utforske og prøve nye ting. Derfor holder vannmannen heller ikke tilbake for noe som helst i senga, hvis du først gir den lov. Vannmannen er ikke nødvendigvis en sextornado – i stedet føles det som å bi inviteret med inn i et seksuelt laboratorium, hvor du rolig kan forberede deg på å flyttet en del grenser. Så len deg tilbake, ta notater og prøv å nyte turen.

Foto: Shutterstock

Fisken – den pene prostituerte
Fisken har behov for å føle seg sett, verdsatt og akseptert i senga. Det kan resultere i at fisken ofte er villig til å gi seg fullstendig hen - ja nærmest selge seg selv til partneren sin. For ved full underkastelse opplever fisken at det blir satt ekstra pris på den. Fisken sier derfor ikke nei, og lar deg i stedet gjøre det du føler for med den. Grovt sagt har fisken en indre lyst til å prostituere seg i senga, da deres største lyster er å gi partneren deres akkurat det hun eller han ønsker i jakten på anerkjennelse. 

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.