8 ekle tegn på at du har mistet alle hemningene i forholdet ditt

27/04/2022 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvor mange av disse tingene gjør dere i hverandres selskap?

Hvis parforholdet deres med årene er blitt til et eldorado av promp i sofaen, suspekte toalettforhold samt spesielle hygienevaner, så kan dere sannsynligvis huke av en del av disse punktene.

I hvert fall tyder det på at dere har vært sammen så lenge at kjærligheten deres har avlivet de fleste hemninger. Det skriver Viralthread.com.

1. Jo flere år på baken – jo flere hår i baken

I takt med at forholdet deres er blitt er blitt lengre, har det samme skjedd med kroppshåret. I starten av forholdet deres ble det fjernet, vokset og barbert legger, bikinilinjer og testikler til den store gullmedalje. Nå får urskogen lov til å vokse frem, og en uframkommelig skog er ikke lenger grunn nok til å gjøre det slutt.

2. 'Prompa du akkurat?'

En gang kunne dere holde prompene inne, til dere begge var blå i trynet. Dere har ikke lenger betenkeligheter med å prmpe løs i hverandres selskap, hvilket resulterer i blafrende dyner, høye lyder, og ozonlags-gasser i huset. Dessuten holder dere heller ikke tilbake med noe.

Foto: Shutterstock.com

3. Tiss med åpen dør

En gang var døren forsvarlig låst når dere hver især skulle på toalettet, mens dere i dag ikke engang gidder å lukke den hvis dere må tisse. Mange par tisser fladelig foran hverandre, mens noen går så langt som at ’nummer to’ også kan gjøres med en dør på klem. Og apropos avføring…..

4. …. så er det heller ikke lengre et tabu når dere skal mer enn bare å tisse. Hvis ryggen virkelige skal tømmes, foregår det nemlig ikke lengre med høy musikk og løpende vann. I dag er setningen mer ’jeg skal bare ut og bæsje’ like normalt som ’vi mangler toalettpapir’.

5. Nesepilleri og neglebiting

En gang var du god til å holde dine mindre flatterende vaner i sjakk når du var sammen med din nye forelskelse. Slik forholder det seg dog langt fra i dag. Nå kan dere både pille dere i nesa, bit negler eller knekker fingre, mens dere sitter og ser på TV. 

6. 'Jeg klemmer ut den kvisen din jeg,'

Før i tiden gjorde du alt for å bli kvitt kviser og uren hud før et stevnemøte. I dag er du vesentlig mer likegyldig, og har du en kvise som skal likvideres, så kan det fint gjøres med kjæresten tilstede. Faktisk har det gått så langt at du heller ikke går av veien for å hjelpe kjæresten din med hans eller hennes kviser. 

Foto: Shutterstock.com

7. Toalett-forskrekkelser

En gang gjorde dere begge et stort nummer ut av å holde det rent og pent på toalettet, så din bedre halvdel ikke skulle tro at du gjorde noe annet enn å tisse og pusse tenner der inne.  I dag kan det lett plutseligligge et brukt plaster, sammenrullet bind eller litt tanntråd ventende til den andre. Toalettbørsten blir også forsømt til den grad at man skulle tro at toalettet deres ble levert med brune fartsstriper. 

8. Skitne dusjevaner 

Da dere møttes, dusjet dere begge to hele tiden. I dag blir det lengre og lengre mellom dere føler at en dusj er på sin plass. En uvasket armhule eller det som verre er går greit, men plutselig er greit å tisse i dusjen også. 

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.