7-årig gutt banket opp av bøller på skolen - fikk slått hodet inn i jernstang

09/04/2017 15:30

Anniken Hauge

112
7-årige Jack har gjennomgått et mareritt.
7-årige Jack har gjennomgått et mareritt.
En bare 7 år gammel gutt ble etterlatt med store hodeskader, etter en skolekamerat hadde dyttet ham inn i en metallstang. Den fysiske og psykiske terroren mot gutten har angivelig stått på i lang tid. Advarsel: Voldsomme bilder!

Jak på bare syv år fra byen Shropshire i England har fått hjernerystelse og en blodig hevelse på størrelse med en tennisball på siden av kraniet, etter å ha blitt overfalt av en jevnaldrende elev på skolen. Og det er visstnok ikke første gangen det skjer.

Han ble brakt til sykehuset forrige måned, da moren hans observerte hvordan såret i hodebunnen hans plutselig hevet til dobbel størrelse, og ble blodig og betent. Det skriver britiske Mirror

Jak var fortsatt seks år gammel da han ble skrevet ut fra sykehuset med antibiotika, for å kunne komme hjem og feire syvårsdagen sin. Men han greide ikke å nyte festen, da han hadde så massive smerter i hodet og ble genert av høye lyder. I stedet gjemte han seg på toalettet. 

Da det begynte å sive væske fra såret i hodebunnen, ble Jak tatt med til sykehuset og operert. 

- Den lille gutten min har så mye smerter. Hjertet mitt knuses når jeg sitter ved siden av sønnen min, og ser på den fine guttens tilstand, forteller moren Laney til Mirror.

Hun forteller til det britiske mediet at sønnen hennes ble overfalt av en elev på skolen, og at han ble dyttet inn i en metallstand. Den samme elev hadde i tillegg få uker tidligere laget en stor flenge i nesen hans med en tennisrackert. 

 

Videre hevder hun at Jak har blitt pisket med et hoppetau, har fått rispet 'i stykker' bena sine, og at han har blitt stukket med binders og blyanter. Vel å merke uten at skolen har grepet inn. 

Laney har kontaktet politiet etter den siste episoden, som har gitt Jak en alvorlig hjernerystelse. Politiet nekter å gå inn i saken, fordi både offer og gjerningsmann er under 10 år. 

Politiet forteller til Mirror at det stemmer at de har mottatt en anmeldelse om vold. De vil nå samarbeide med skolen og familiene om å finne ut av hva som har foregått mellom de to skoleelevene. 

Mor Laney er rasende over at skole og politi forholder seg passive til en så alvorlig sak.

Laney, som beskriver sønne sin som stille og kjærlig, har opprettet en side på Facebook i håp om at noen tar tak i saken - og samtidig for å stanse mobbing og holde alle oppdatert om Jaks tilstand, som igjen er forverret.