Seksåring vekker stefar og spør hvorfor det er en mann i sengen hennes - så legger moren merke til jentas ben

07/04/2017 09:00

Anniken Hauge

112
Foto: privat foto
Foto: privat foto
Foreldrene til en 6-årig jente fikk bange anelser da jenta vekket dem og fortalte om noe svært ubehagelig. Jenta hadde ikke hatt mareritt, men derimot et uventet besøk.

Det var tidlig morgen da et par søvnige foreldre ble vekket av sin 6 år gamle datter ved sengen. 

Jenta fikk ikke sove, og spurte moren og stefaren hvorfor det var en fremmed mann i sengen hennes. 

Foreldrene trodde først at jenta hadde hatt mareritt, men så la de merke til at jenta ikke lengre hadde pysjen sin på, skriver Mirror.

 

Det fikk foreldrene til å komme seg raskt opp av sengen, og ganske riktig lå det en fremmed mann i jentas seng.

Den 25-årige Jervaise Jones hadde kravlet inn familiens kjøkkenvindu, og sneket seg inn i jentas seng og forgrepet seg på henne. Dette skjedde mens familien lå og sov. 

Overgrebet skjedde i oktober i fjor, hvor politiet straks fikk anholt den 25-årige gjerningsmannen ved huset deres i byen Wymouth i den sydlige delen av England.

Saken er nå i retten, hvor dommeren rystet hørte på hvordan foreldrene vitnet om hvordan de hadde oppdaget at jenta ikke hadde pysjen på, og hvordan de fant den voksne mannen i jentas seng. 

- Den eneste grunnen til at jeg ikke gikk til angrep på mannen, var at jeg ikke ville kunne stoppe igjen, sier faren i retten, hvor også moren er fryktelig rystet og skremt etter hendelsen. 

- Jeg føler meg så ussel, at jeg på den måten sviktet datteren min. Jeg føler at jeg skulle ha hørt noe eller våknet opp, sier hun i retten.  

Gjerningsmannen Jervaise Jones nekter seg ikke skyldig i anklagene om å begå innbrudd for å seksuelt utnytte en jente under 13 år, imens rettsaken fortsetter i England.