10 ting hun tenker, mens du tar henne bakfra

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det går mange tanker gjennom hodet på både menn og kvinner under sex. Men hva tenker hun når du tar henne bakfra?

Bakfra, doggy style - kjær stilling har mange navn, og nettopp denne famøse sexstillingen hvor mannen på knærne tar kvinnen bakfra, er en favoritt hos mange. 

Spesielt menn har et rykte på seg for å digge denne frekke stillingen, som på samme åte også tilfredsstiller mange kvinner.  

Men siden ’doggy style’ ikke muliggjør mye øyenkontakt, så legger stillingen til gjengjeld opp til at den enkelte kan få lov til å gjøre seg en del tanker underveis. Det skriver Womenshealthmag.com

Og hos kvinner er det spesielt følgende tanker som går gjennom hodet, når du blir tatt bakfra. 

1. Lurer på hvordan rompa mi tar seg ut? Uansett om hun er utstyrt med en rompe som er flatt som et strykejern, eller en som ville gjort Kim Kardashian misunnelig, så tenker de fleste kvinner over hvordan rompa blir presentert. 

2. Bra han ikke ser puppene mine akkurat nå: Jo større bryster hun har, jo mere bølgegang i barmen oppstår mens du støter løs bakfra. Er man utstyrt med små bryster, er dette muligvis ikke et problem, men mange kvinner med full barm er ikke så begeistret for den lufteturen de får under en doggy style. 

 

3. Skal jeg se på ham mon tro? For kvinnen er det ikke så mange variasjonsmuligheter, mens man blir tatt bakfra. Frekk øyenkontakt kan derfor bli en utfordring, men det kan la seg gjøre. Derfor vurderer flere kvinner også hvor mye øyenkontakt de skal søke, og i hvor stor grad de bare skal la deg 'gjøre jobben'. 

4. Han nyter det! Kvinner kan både kjenne og høre at du virkelig nyter å være på knærne bak henne. Og gleden din virker som regel opphissende den andre veien også. Uansett om bakfra er favoritten hennes eller snarere et kompromiss, blir det bedre om hun merker at du er ekstra tent. 

5. Hold deg til ett hull! Med mindre hun har det helt fint med at du også inntar ’toern’, mens du tar henne bakfra,  så vær sikker på at du ikke overskrider noen grenser. Anal-utforskning er nemlig et tabu for mange, og derfor vil flere kvinner ligge og spekulere på om du klarer å la være å inkludere det aller helligste hullet, nå når det er rett i synsfeltet ditt. 

6. Klask med måte: Mange kvinner liker å få noen små klaps på rompa under sex, men på den andre siden så må det ikke bli for voldsomt. Med mindre dere har en klar Fifty Shades of Grey-avtale om klaske-sex ut over det vanlige, så vil hun tenke over hvis du dasker henne for hardt på rompa.

7. Deilig at han tar kontroll: For mange kvinner er doggy style ekstra kinky, nettopp fordi du som mann tar kontroll og styrer henne. Det underdanige kan ofte virke pirrende, og så lenge du husker å være oppmerksom på henne, så vis henne at det er du som bestemmer.

 

8. Bruk hendene dine: Hvis du ikke husker å bruke hendene dine, mens du tar henne bakfra, så vil den kvinnelige partneren din garantert spekulere i hvorfor hendene dine kun er plassert på hoftene hennes. Ta på rompa hennes, på rygg, bryster og hvor det eller føles pirrende. 

9. Hvor lenge holder han på? Hvis du som mann utelukkende kjører på som en Duracell-kanin, vil hun raskt begynne å lure på hvor lenge denne ensformige sexen skal vare. Hvis du til gjengjeld gjør tingene riktig, vil hun i stedet tenke; håper han fortsetter!

10. Det er så digg! Blant alle tankene som flyr rundt i hodet på partneren din, mens du tar henne bakfra, er den primære tanken; ’det er så digg!’ I hvert fall hvis du er en god elsker og sørger for at doggy style er en like god stilling for henne som det er for deg.