Mannen hennes forlot henne da hun var gravid i 8. måned - 5 uker senere finner hun dette i ovnen

31/03/2017 07:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: KIIS 1065
Foto: KIIS 1065
Amanda og mannen hennes prøvde desperat å få barn i tre lange år. Etter adskillelige mislykkede forsøk, begynte Amanad å innse den håpløse realiteten om at hun aldri kom til å få egne barn.

Men mirakuløst etter tre års barnløshet ble hun endelig gravid. Sammen med mannen sin kjøpte de drømmehuset, og Amanda kunne nesten ikke vente med å starte et helt nytt kapittel med et nytt familiemedlem.

Så tol livet hennes en tragisk og uventet vending, da mannen bestemte seg for å forlate Amanada og deres ufødte barn. Amanda var da gravid i åttende måned. Med en liten jente på vei og en stor gjeld på huset hun ikke klarte å betale alene, var hun helt på bånn. Amanda visste ikke hvordan hun skulle overkomme bølgene av motgang som kom ut av intet.

Amanda hadde ingen anelse om at venninnen hennes Anna hadde laget en helt spesiell plan for å hjelpe Amanda på vei, og gi henne håp om fremgang. 

I all hemmelighet skrev Anna til et lokalt radioprogram i Sydney kalt KIIS 1065, som er kjent for sitt generøse ‘Giveback’ innslag på radioen. 

Amanda hadde ingen anelse om hva som skulle skje på showt, da verten begynte å gi lytterne en kort fortelling om Amanda og livet hennes.

‘Det er fem uker siden det skjedde’, sa den forlatte moren med tårer i øynene. 'Og det største sjokket er nok at det ikke var planlagt eller at jeg ikke hadde planlagt det' forteller Amanda.

Etter den hjerteskærende og følelsesmessige introduksjon var vertene klare til å løfte Amandas humør ved å overraske henne med en gave hun sent vil glemme.

Kort tid etter gikk kameraet over på en hoveddør som så veldig kjent ut for Amanda. Det var nemlig hennes egen. 

Inne på stuebordet stod alt Amanda trenger til babyen sin de første 6 månedene. Babyutstyr, babymat, bleier, og ting til rengjøring og pleie.

Men det var den siste overraskelsen som var gjemt i ovnen, som virkelig fikk tårene til å trille av glede. 

Se den skjønne videoen nedenfor: