Sønnen ble avvist før skoleballet: Da en fremmed dukker opp, mister moren fatningen

23/11/2022 10:11

Emma

Viralt
Foto: Youtube-screenshot
Foto: Youtube-screenshot
17-årige Daniel ville så gjerne dra på skoleballet. Han har Downs syndrom, og dessverre ble han avvist av alle jentene han spurte om å dra med. Men kvelden ballet skulle stå, gikk moren hans ut i innkjørselen og mistet fullstendig besinnelsen.

Daniel er 17 år. Som for mange tenåringer var det stort for ham å dra på skoleballet. Men dessverre hadde han problemer med å finne en date.

Tenåringsgutten har Downs syndrom og har kjent på stigmatiseringen fra klassekammeratene sine. Da han spurte flere venninner om de ville være daten hans til ballet, ble han avvist av alle. 

Daniel var knust. Men så kom det en uventet overraskelse.

10.-klasseseleven Kylie trådte til. Hun spurte Daniel om han ville gå med henne på ballet.

Daniels mor Tonya var sjokkert og lykkelig over den fine gesten.

- Det handler ikke om at Daniel har et handicap. Det handler om at Kylie ikke så noe handicap. Det er det som varmer en mors hjerte, sier hun.

Tv-stasjonen Fox News dukket også opp og filmet overraskelsen og Daniels store kveld.

Fra turen i en skinnende Rolls Royce, til turen på den røde løperen og til slutt den store festen. 

Se videoen herunder. 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.