Avslører: Her er din beste match ifølge stjernetegnet ditt

21/09/2023 18:30

Sofie

Horoskop
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvem passer stjernetegnet ditt med? Få svaret her.

Det spiller ingen rolle hvilket stjernetegn du begynner å date. I alle fall hvis du vil ha et forhold som varer. Noen stjernetegn er bedre egnet enn andre.

Nedenfor kan du lese hvem ditt stjernetegn matcher best med ifølge New York Post.

VÆREN (21. mars - 19. april)

Væren og Skorpionen er begge styrt av Mars og deler en intens fysisk forbindelse. Væren søker konstant stimulering og uendelig spenning, og de finner en uuttømmelig kilde i Skorpionen.

Denne forbindelsen er overraskende stabil og bygget på tillit og åpenhet, selv om de også kan være verdige motstandere og følsomme elskere.

Et velkjent eksempel på et Aries/Scorpio-par er Kourtney Kardashian og Travis Barker.

TYREN (20. april - 20. mai)

Tyren og Jomfruen er begge jordtegn som elsker romantikk. Jomfruen bringer struktur og pleie til forholdet, som Tyren kan akseptere uten nag.

Dette er et partnerskap som bryr seg om langsiktige mål og forfekter ritualer. Et eksempel på denne dynamikken er forholdet mellom Salvador Dalí og Gala Dalí.

TVILLINGEN (21. mai - 20. juni)

Tvillingene og Skytten er astrologiske motsetninger med en intens "Jeg utfordrer deg"-energi. Luft og ild skaper en lidenskapelig forbindelse der spontanitet og lidenskap trives.

Begge elsker å bevege seg raskt og tiltrekkes av hverandres spennende natur. De utfordrer hverandre intellektuelt og elsker ærlighet. Et eksempel på denne dynamikken er forholdet mellom Gena Rowlands og mannen hennes, John Cassavetes.

KREPSEN (21. juni – 22. juli)

Kreps og Fiskene deler en forståelse på et dypere nivå ettersom begge er vanntegn. De er følelsesmessig følsomme og åpne for hverandre.

Disse tegnene går dypt inn i kjærligheten og er villige til å dykke dypt for å forstå partnerens drømmer og følelser. De er også redde for å bli forlatt og er villige til å kjempe for forholdet deres.

Dette sees i forholdet mellom Courtney Love og Kurt Cobain så vel som i forholdet mellom June Carter og Johnny Cash.

LØVEN (23. juli - 22. august)

Løven finner en lidenskapelig forbindelse i Væren, der begge tegnene kan være seg selv. De deler kjærligheten til å uttrykke seg fysisk og trenger å uttrykke sin lidenskap gjennom handling.

Selv om begge tegnene kan ha temperamentsfulle øyeblikk, jobber de gjennom utfordringene ved å utveksle positive energier og fysiske uttrykk for kjærlighet. Dette forholdet sees i eksemplet med Kourtney Kardashian og Travis Barker – som tidligere nevnt.

JOMFRU (23. august - 22. september)

Jomfruen finner i Kreft en partner som deler deres ønske om omsorg og stabilitet. Begge tegnene er på vakt mot å åpne seg følelsesmessig, men når de gjør det, er forholdet fylt med hengivenhet og gode stunder.

Et eksempel på dette er Priyanka Chopra og Nick Jonas.

VEKTEN (23. september – 22. oktober)

Vekten og Vannmannen finner en ukonvensjonell og intellektuell forbindelse. Vannmannen utfordrer Vekten til å tenke utenfor boksen og skape nye paradigmer. Vekten hjelper Vannmannen med å myke opp sine skarpe kanter og kanalisere avantgarde-impulser til mer forståelige plattformer.

Dette er et forhold der kreativitet og unike ideer trives og hvor begge partnere kan utforske sin individualitet mens de støtter hverandre. Et eksempel på dette sees i forholdet mellom John Lennon og Yoko Ono.

SKORPIONEN (23. oktober – 21. november)

Skorpionen finner en veldig god match i Steinbukken, som også er ambisiøse og har langsiktige mål. Begge skiltene er målrettet og søker å oppnå makt og trygghet.

Selv om de kan ha tillitsproblemer, er de dypt investert i hverandre og søker å oppnå verdensdominans sammen. Et eksemplarisk forhold som illustrerer denne dynamikken er Georgia O'Keeffe og Alfred Stieglitz.

SKYTTEN (22. november – 21. desember)

Skytten og Løven danner et partnerskap fylt med lidenskap og eventyr. Begge skiltene er dedikert til moro og glede, og de støtter hverandre i å forfølge sine lidenskaper.

De deler en aktiv og kjærlig tilnærming til livet og har en gjensidig respekt for hverandres individualitet. Et utmerket eksempel på dette forholdet var forholdet mellom Nipsey Hussle og Lauren London.

STEINBUKKEN (22. desember – 19. januar)

Når Tyren og Steinbukken forenes, skapes en følelse av langvarig kjærlighet. Begge tegnene er målrettet og søker stabilitet. De er lojale og kan stole på hverandre gjennom livets opp- og nedturer.

Dette er et forhold bygget på stille seire, likhet og en fremtid sammen. Kjente par som Lance Bass og Michael Turchin, Tina Fey og Jeff Richmond og Jessica Alba og Cash Warren viser hvordan de to stjernetegnene kan være sterke og varige.

VANNMANNEN (20. januar – 18. februar)

Når Vannmannen og Tvillingen er sammen, skapes nye paradigmer og en følelse av intellektuell utforskning. Begge tegnene er ukonvensjonelle og verdsetter åndelig kommunikasjon.

De er også åpne for å gi hverandre rom for individualitet. Dette er et forhold som kan endre måten vi ser verden på og inspirere andre til å tenke utenfor boksen.

FISKENE (19. februar - 20. mars)

Fiskene og Vekten deler kjærligheten til romantikk og estetikk. Libra forstår kunsten å forføre og glede Fiskene, mens Fiskene bringer inspirasjon og følelsesmessig dybde til Vektens liv.

Dette er et partnerskap som kan gi følelser, entusiasme og forståelse for menneskets psyke. Kjente par som Rihanna og A$AP Rocky er et eksempel på dette.